Gekwalificeerd


Logo-OnderhoudNL-300x236Gekwalificeerde onderhoudsspecialisten

Wij werken volgens de kwaliteits­normen van de Stichting AF-Erkenningsregeling. Onze vakmannen zijn allemaal gekwalificeerd op hun eigen vakgebied.
De AF-Erkennings­regeling is in 1995 ingevoerd op initiatief van FOSAG, de ondernemersorganisatie voor de schilders-, onderhouds-, metaalconserverings-en glasbranche. Wij bezitten van alle vak-en bedrijfstechnische diploma’s, wij zijn daarom gekwalificeerd, zodat wij mogen deelnemen aan de AF-erkenningsregeling.

Deze unieke regeling biedt u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid van onze AF-erkende bedrijf waar u mee in zee gaat én over de kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en de
(nakomings-)garantie.

VvE-label

Bent u lid van een Vereniging van Eigenaren (VvE)? Dan heeft u te maken met de Nieuwe Appartementswet van 1 mei 2005, waarin vastgelegd is dat uiterlijk 1 mei 2008 alle VvE’s in Nederland een reservefonds groot onderhoud moeten hebben opgebouwd. Bent u als VvE aangesloten bij de belangenorganisatie VvE-Belang? Dan kunt u gebruik maken van de exclusieve afspraken tussen VvE-Belang en onze schildersbedrijf over de uitvoering van dat groot onderhoudswerk. Zo wordt bijvoorbeeld elk groot onderhoudswerk, dat wordt uitgevoerd vanuit uw reservefonds, geïnspecteerd op de uitgevoerde kwaliteit. Ook is er een boekje beschikbaar met heldere tekst en uitleg over het hele traject van een groot schilder- en onderhoudswerk. Van selectie van het juiste bedrijf, de offerte, de oplevering tot aan financieringsvormen van het onderhoud en een meerjarig onderhoudsplan of -abonnement.

 

gekwalificeerdLogo-OnderhoudNL-300x236