Over ons


Schildersbedrijf A. Koning Zeist

Over ons

In 1968 is er in Zeist een schildersbedrijf ontstaan door Andries Koning. Dit schildersbedrijf is tot op de dag van vandaag uitgeroepen tot één van bekendste schildersbedrijven in de regio Zeist en omstreken. In de loop van de tijd is de zoon van Andries Koning in het schildersbedrijf gekomen, Arie Jan Koning. Helaas is Andries september 2017 overleden. Arie Jan Koning heeft nu de dagelijkse leiding van het schildersbedrijf. Naast de werkzaamheden die Arie-Jan uitvoert, is er natuurlijk ook een belangrijke vrouw aanwezig. Marianne Koning is sinds het begin ook werkzaam binnen het schildersbedrijf, zij heeft al die jaren de administratieve werkzaamheden uitgevoerd en ondersteund. Maar inmiddels heeft zij het stokje weer overgedragen aan de vrouw van Arie-Jan, Dorien Koning.

Maak van je huis een thuis met de vakmensen van schildersbedrijf A. Koning. Een optimaal resultaat voor binnen en buiten. Dankzij onze service en advies. Voor zekerheid en vertrouwen kies je het vakmanschap van schildersbedrijf A. Koning.

 

Product & materialen:

Wij werken alleen met zeer hoogwaardige producten, die garant staan voor kwaliteit en duurzaamheid.
Door het gebruik maken van deze producten staan wij voor kwaliteit, vakmanschap en vertrouwen.

 

schildersbedrijf a. koning zeist

Wilt u meer weten over ons schildersbedrijf? Neem gerust contact met schildersbedrijf A. koning Zeist op en wij vertellen u meer over ons bedrijf of over onze werkzaamheden.
Klik hier om naar onze contact pagina te gaan.