Offerte en Garantie


Offerte en Garantie

 

Glasheldere offerte
Bij ons weet u precies waar u aan toe bent. Zo krijgt u een complete offerte waarin alle belangrijke aspecten helder zijn beschreven: de aard en omvang van de werkzaamheden, de materialen, de benodigde tijd, de planning, etc. Net zo helder zijn de afspraken over de kosten, waarbij de begroting is afgestemd op de algemene en specifieke kenmerken van uw opdracht.

Vaste garantietermijnen schilderwerk
Uiteraard zijn wij ook helder over de garantie op uitgevoerd werk: die is minimaal twee jaar op het buitenwerk en vier jaar op het binnenwerk, afhankelijk van het verfsysteem en het aantal aangebrachte lagen.

Garantie glaszetten
Wij garanderen dat het isolerende dubbelglas wordt geplaatst volgens de van toepassing zijnde normen en praktijkrichtlijnen. Onverminderd de door de fabrikant gegeven garantie op het isolerende dubbelglas, garandeert de AF-erkende glaszetter dat gedurende een periode van vijf jaar na plaatsing van het glas geen vermindering van doorzicht door stofaanslag of condensatie tussen de bladen van geplaatst isolerend dubbelglas zal ontstaan. De consument kan deze periode verlengen met vijf jaar door het geplaatste isolerend dubbelglas in het vijfde jaar na de plaatsing te laten inspecteren door de AF-erkende glaszetter, waarna het eventueel aanbevolen onderhoud door het bedrijf moet worden uitgevoerd.
Buiten de garantie vallen:
– mechanische breuk;
– thermische breuk;
– condensvorming aan de kamer- of buitenzijde van de ruit;
– interferentie (verkleuring).

Controle
Zelf wij worden periodiek gecontroleerd op de volgende punten:
• de kwaliteit van het opgeleverde werk middels de klantentevredenheidsscore en zogenaamde procesbeoordelingen, uitgevoerd door een onafhankelijk deskundigenbureau
• vak- en bedrijfstechnische diploma’s
• inschrijving Kamer van Koophandel
• betalingsgedrag loonbelasting
• ontvangen klachten
• hantering van de Algemene Consumentenvoorwaarden
• hantering van het AF-erkend logo

Voor meer informatie over AF-erkend, bekijk dan de volgende website. http://www.af-erkend.nl

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?
Klik dan op de onderstaande button.

offerte